Ajankohtaista

Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito

kirjoittanut Mikko Heinilä 25.11.2021

Lue lisää

Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön

kirjoittanut Mikko Heinilä 12.03.2021

B.B. Bea turbaani on uskomattoman monikäyttöinen ja tyylikäs turbaani joka soveltuu moneen menoon. Voit käyttää mallia urheiluun, nukkumiseen tai vaikka kotona oleiluun. Kangasmateriaali hyödyntää patentoitua 37,5® teknologiaa, joka viilentää ihoa kuumalla ilmalla ja sään kylmentyessä lämmittää mielyttävästi.
Lue lisää

Miten hiuslisäke kiinnitetään?

kirjoittanut Mikko Heinilä 14.01.2020

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.
Lue lisää

Miten saada tuuheampi ponnari?

kirjoittanut Mikko Heinilä 02.10.2018

Ponnarit ovat aina ajankohtaisia mutta nyt ne ponnarit ovat suorastaan kuuma juttu! Mitä jos omasta hiuksesta ei saakaan tarpeeksi tuuheaa tai pitkää ponnaria? Kurkkaa lyhyt ja ytimekäs juttu muutamasta ponnarivaihtoehdosta
Lue lisää

Oletko harkinnut peruukin käyttöä?

kirjoittanut Mikko Heinilä 17.07.2018

Tiesitkö, että kuituhiusperuukki soveltuu mainiosti päivittäiseen arkikäyttöön?

Lue 4 syytä, miksi hankkia peruukki:
Lue lisää

Arcos hoitotuotteiden uusi pullokoko 250ml

kirjoittanut Mikko Heinilä 19.04.2018

Uuden pullokoon (+50ml) myötä pullo on uudistunut ja pumppuosa on poistunut käytöstä, uudessa pullossa on kierrettävä korkki ja itse pulloa pystyy puristamaan hoitotuotteen annostelussa. Vanhoja 200ml tuotteita ei ole enää valikoimissamme.
Lue lisää


Tilaa uutiskirjeemme