Ajankohtaista

Miten hiuslisäke kiinnitetään?

kirjoittanut Mikko Heinilä 14.01.2020

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.
Lue lisää

Miten saada tuuheampi ponnari?

kirjoittanut Mikko Heinilä 02.10.2018

Ponnarit ovat aina ajankohtaisia mutta nyt ne ponnarit ovat suorastaan kuuma juttu! Mitä jos omasta hiuksesta ei saakaan tarpeeksi tuuheaa tai pitkää ponnaria? Kurkkaa lyhyt ja ytimekäs juttu muutamasta ponnarivaihtoehdosta
Lue lisää

Oletko harkinnut peruukin käyttöä?

kirjoittanut Mikko Heinilä 17.07.2018

Tiesitkö, että kuituhiusperuukki soveltuu mainiosti päivittäiseen arkikäyttöön?

Lue 4 syytä, miksi hankkia peruukki:
Lue lisää

Arcos hoitotuotteiden uusi pullokoko 250ml

kirjoittanut Mikko Heinilä 19.04.2018

Uuden pullokoon (+50ml) myötä pullo on uudistunut ja pumppuosa on poistunut käytöstä, uudessa pullossa on kierrettävä korkki ja itse pulloa pystyy puristamaan hoitotuotteen annostelussa. Vanhoja 200ml tuotteita ei ole enää valikoimissamme.
Lue lisää

Christine Headwear kevät ja kesämallisto

kirjoittanut Verkkokauppa Hiusextra 18.04.2018

Christinen uudet kevään/kesän värit ja mallit ovat saapuneet. Kokonaan uusia malleja on useita ja väri sekä malliyhdistelmiä kymmeniä. Pellavamateriaali on tullut mallistoon kokonaan uutuutena ja sopiikin aivan loistavasti kesän kuumille päiville.
Lue lisää

Uudet HairDo -kampauslisäkkeet

kirjoittanut Verkkokauppa Hiusextra 17.04.2018

Hiustyylin vaihtaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin! Tarvitsetpa ponnaria töihin päiväksi tai otsatukkaa illan juhliin, löydät varmasti mieleisen mallin.
Lue lisää


Tilaa uutiskirjeemme