14.01.2020 2 min lukenut

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.

Hiuslisäkkeitä ei tule sekoittaa hiustenpidennyksiin, jotka ovat pysyvämmällä kiinnityksellä ja usein tarvitsevat ammattilaisen kokemusta, jotta hiuksista tulee varmasti kauniit ja pidennys kiinnitetty varmasti teknisesti oikein.

VINKKI 1.

"Valitse väriksi aina mieluummin hieman oman hiuksen sävyä vaaleampi väri, näin hiuksen latvojen luonnollinen vaaleus jatkuu myös hiuslisäkkeessä."

Nutturasta arkikampauksen pelastus

Nutturalisäkkeet ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi oman hiuksen ympärille ja tuovatkin mukavasti volyymiä omaan nutturaan. Omalta hiukselta vaaditaan sen verran pituutta, että hiuksen saa kiinni esimerkiksi kumilenkillä. Itsessään nutturalisäkkeet ovat joustavia ja saat helposti kiepsautettua nutturan oman hiuksen ympärille. Kaksi sanaa kuvastaa tätä kampausta parhaiten, helppo ja huoleton!

  • Todella helppo kiinnittää
  • Edullinen hinta
  • Sopii loistavasti arkikampaukseen

Nextension 100% aitohiusnuttura 49€ >

Gin hiusnuttura 24,90€ >

Ouzo suoralla hiuksella 24,90€ >

Style -A-Do kaksi erikokoista nutturaa 34,90€ > 

Ponnarilla lisää näyttävyyttä juhliin

Ponnarit ovat mitä helpoimpia tapoja saada “pikapidennys” omaan ponnariin. Ponnarilisäkkeen kiinnittämisessä tulee ottaa huomioon, että omat hiukset saadaan napakasti kiinni ja kiinnittämiseen kannattaakin käyttää kumilenkkiä, joka pysyy mahdollisimman hyvin paikoillaan. Ponnarin kiinnityskampa tulee nimittäin oman ponnarin kumilenkin taakse kiinni ja tästä syystä kumilenkki ei saa päästä valumaan hiuksen päällä. Pitävä kumilenkki = varma pysyvyys

Kiinnitysosan ympärille tulee kiinnityksen täydellisesti peittävä hiussuortuva, joka kiinnitetään parilla hiuspinnillä ja tuo huomattavan ripauksen luonnollisuutta.

  • Helppo käyttää
  • Useita eri pituuksia
  • Todellinen pikapidennys


Nextension aitohiusponnari 100% remihius 45cm 149€ >

Tonic 30cm ponnari 42,90€ >

Aqua 45cm ponnari 44,90€ >

Ponnari 45cm Tru2Life® 59€ >

Ponnarilisäke Tru2Life® Wavy 60cm 69€ >

Ponnarilisäke Tru2Life® suora 60cm 69€ >

VINKKI 2.

"Valitse lisäkkeen materiaali oman tarpeesi ja budjetin mukaan.  Kuituhiuslisäkkeet (laadukkaat) ovat ulkonäöllisesti samalla viivalla aidonhiuksen kanssa mutta usein paljon edullisempia sekä helpompia hoitaa.

Aitohius on taas käyttöiältään pitkäaikaisempi ja voit muotoilla sitä vapaammin."

Kaikki lisäkkeet olisi hyvä ottaa pois aina yöksi ettei kiinnitys pääse turhaan rasittamaan omaa hiusta.

Rasittavatko lisäkkeet omaa hiusta?

Hiuslisäkkeiden kiinnitys on todella harvoin mekaaninen, ainoastaan muutamissa malleissa käytetään hiuslukkoja ja tästä syystä lisäkkeet ovat hellävaraisempia omalle hiukselle, kun esimerkiksi hiustenpidennykset. Rasittavuutta voi verrata oikeastaan ponnarin kumilenkkiin.

Huom. Klipsipidennyksetkin ovat tarkoitettu satunnaiseen käyttöön emmekä suosittele klipsien käyttämistä päivittäin jos aikomuksena on pitää hiustenpidennystä ympäri vuoden.