Aitohiusperuukin hoito-ohje

Hoito-ohje: aitohiusperuukin ja -lisäkkeen peseminen

Harjaa mahdolliset geeli- ja hiuskiinnejäämät peruukista/lisäkkeestä ja puhdista peruukin/lisäkkeen pohja teippiliimoista Arcos Cleaner-teipinpoistoaineella. Kiinnitä peruukki sopivaan hoitopäähän tiukasti neuloilla tai pese se omassa päässäsi. Pienemmät lisäkkeet voi pestä lavuaarissa.

Tilaa peruukin hoitotuotteet helposti tästä >

1. Kastele peruukki/lisäke kauttaaltaan lämpimällä vedellä. Levitä Arcos Special –shampoo tasaisesti sivellen kämmenellä hiusten solmintasuuntaan. Aidon hiuksen ominaisuutena on, että solminta jossain määrin löystyy käytössä. Edellä mainitulla pesutavalla solminta kiristyy uudelleen, eivätkä hiukset pääse luistamaan sisäpohjan puolelle. Tämä pesuohje koskee etenkin peruukkeja, joissa hiukset on solmittu tyllipohjaan.

2. Huuhtele lämpimällä vedellä.

3. Painele pyyhkeellä kevyesti liika vesi pois. Levitä runsaasti Arcos Special –balsamia hiuksiin ja kampaa huolellisesti läpi. Anna hoitoaineen vaikuttaa vähintään 10 minuutin ajan. Huuhtele vain kevyesti eli anna hoitoainetta jäädä hiuksiin. Vaikka peruukkisi/lisäkkeesi on aitoa hiusta, se ei ole kasvavaa hiusta, vaan saa kaiken tarvitsemansa kosteuttavan ravinteen hoitoaineesta.

4. Kuivaa peruukki/lisäke painelemalla pyyhkeellä. Älä hankaa. Anna kuivua vapaasti huoneenlämmössä esim. peruukkitelineessä. Älä käytä liian suurta kuivaustelinettä. Näin vältyt peruukkipohjan venymiseltä.

Pesujen välillä voit hiusten liiallisen kuivumisen estämiseksi käyttää Arcos Conditioner-hoitosuihketta, joka tekee hiukset helposti kammattavaksi ja suojaa hiuksia ilman epäpuhtauksilta. Suosittelemme SHE argan -hoitoöljyn käyttöä latvoihin. Hoitoöljy silottaa hiusta ja suojaa lämmöltä.

Etkö ole enää tyytyväinen nykyiseen peruukkiisi? Katso sopiva peruukki täältä.

HUOM: Aitohiusperuukin ja -lisäkkeen hoitotuotteet eivät saa olla rakennepaikkaavia tai muuten hiuksen rakenteeseen tunkeutuvia. Nämä ovat mm. jotkut aminohapot eli proteiinit, tehohoidot, seerumit, entsyymihoidot, silkkitipat sekä suurin osa kasvavalle hiukselle tarkoitetut shampoot ja hoitoaineet. Tarkistathan aina tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä.

Aitohiusperuukkien ja lisäkkeiden värjääminen on aina asiakkaan tai kampaajan omalla vastuulla. Emme suosittele aitohiustuotteiden vaalentamista tai värjäämistä. Mikäli tarvitset aitohiusperuukin sävytystä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

Tekstin kopioiminen ilman Hiusextra Heinilä Oy:n lupaa ehdottomasti kielletty