Nyt toimitus 0€ - Matkahuolto toimittaa tilauksesi

0

Ostoskorisi on tyhjä

02.10.2018 1 min lukenut

Ponnarit on nyt kuuma juttu ja erityisesti korkea ponnari! Varmaankin kaikki tykkäävät ponnareista ja jokaisella on vähän oman näköisensä tyylinaä. Joskus omat hiukset saattavat olla vähän liian lyhyet tai paksuutta voisi olla hiukan enemmän. Tähän löytyy helppo ratkaisu!

Tästä nopeat ja helpot vinkit sopivan ponnarityylin löytämiseen.

 1. Tyylikäs ja luonnollinen - Tonic

Tonic-lisäkkeellä saat hyvin maltillisesti ja tyylikkäästi tuuheutta omaan ponnariisi. Hiuksen pituus on 30cm ja hiuksena kevyesti taipuisa. Riittää, kun saat omat hiukset edes lyhyelle ponnarille kiinni niin Tonic hoitaa loput! Ehdoton valinta kun haluat huomaamattoman ponnarin vaikka arkikäyttöön!

  • tyylikäs 30cm hiuspituus
  • Kevyt ja luonnollinen
  • arkikäyttöön

Tonic ponnari >

 

2. Sopivasti lisää pituutta - HairDo ponnari 45cm

HairDo:n lämmönkestävästä kuidusta valmistetusta ponnarista löytyy jo reippaammin pituutta ja lyhyempään hiukseen ilmestyy ihastuttavasti näyttävyyttä. Ponnarin hiuspituus ylettyy jo reippaasti hartioiden yli joten ihana ponnari tämä ei jää huomaamatta. Hiuksen pituuden puolesta voit käyttää ponnaria jo vähän korkeammalla eli tyyliä voit vaihtaa, vaikka päivittäin!

  • Lisää pituutta (45cm)
  • kiharra tai suorista
  • sopii korkeaan ponnariin

HairDo ponnari 45cm >

3. Kun haluat kääntää katseet - HairDo ponnari 65cm

Omassa hiuksessasi on jo hiukan pituutta ja haluat oikeasti, että ponnarisi todella huomataan. Ei ole sattumaa, että Anna Abreun ponnari kääntää katseet niin lavalla kun promokuvissa. Nyt ei tarvitse enää miettiä miltä korkea ponnari näyttäisi, koska se näyttää mielettömän upealta! Varma valinta juhliin tai näyttävään kampaukseen.

  • Todella näyttävä
  • Reilusti lisää pituutta (65cm)
  • Kiharra tai suorista

HairDo ponnari 65cm>

Mikko Heinilä
Mikko HeiniläMyös Ajankohtaista

Oletko harkinnut peruukin käyttöä?
Oletko harkinnut peruukin käyttöä?

17.07.2018 1 min lukenut

Tiesitkö, että kuituhiusperuukki soveltuu mainiosti päivittäiseen arkikäyttöön?

Lue 4 syytä, miksi hankkia peruukki:
Arcos hoitotuotteiden uusi pullokoko 250ml
Arcos hoitotuotteiden uusi pullokoko 250ml

19.04.2018 1 min lukenut

Uuden pullokoon (+50ml) myötä pullo on uudistunut ja pumppuosa on poistunut käytöstä, uudessa pullossa on kierrettävä korkki ja itse pulloa pystyy puristamaan hoitotuotteen annostelussa. Vanhoja 200ml tuotteita ei ole enää valikoimissamme.
Christine Headwear kevät ja kesämallisto
Christine Headwear kevät ja kesämallisto

18.04.2018 1 min lukenut

Christinen uudet kevään/kesän värit ja mallit ovat saapuneet. Kokonaan uusia malleja on useita ja väri sekä malliyhdistelmiä kymmeniä. Pellavamateriaali on tullut mallistoon kokonaan uutuutena ja sopiikin aivan loistavasti kesän kuumille päiville.

Tilaa uutiskirjeemme