25.11.2021 2 min lukenut

Lämmönkestävänkuidun upeat mahdollisuudet peruukeissa

Lämmönkestävät kuituhiusmallit ovat nostaneet suosiotaan ja Karla peruukkimalli > onkin yksi suosituimmista malleistamme.

Suosittu peruukki hiusextra Heinila

Lämmönkestäväkuitu on tavalliseen kuituhiukseen nähden enemmän aidon hiuksen kaltainen ja pinta luonnollisen mattainen. Laadukas ja aidon hiuksen kaltainen lämmönkestävä kuitu antaa käyttäjälleen useita tapoja muotoilla peruukkia mieleisekseen. Kuitua voi kihartaa sekä suoristaa sillä se kestää 180 asteen lämmön. 

Suosittelemme kuitenkin pitämään lämmön 150 asteessa, näin hius kestää käytössä pidempään. Muotoilussa tulee kuitenkin huomioida, että liian matalalla lämmöllä kuituhius ei muokkaannu eli varmista, että lämpötila on 150-180 asteen välillä.

Ennen ja jälkeen

Lämmönkestävä kuitushiusperuukki huolto 

Erityisesti syys- ja talviaikaan kaulusten ja huivien kanssa pitkän kuituhiusperuukin latva voi kulua sekä rispaantua käytössä. Tämä on täysin normaalia ja kuuluu kuidun kulutuskestävyyden ominaisuuksiin. Lämmönkestävälle kuidulle voi onneksi tehdä tehohoitoa, joka silottaa kuidun pintaa, pidentää käyttöikää ja antaa takaisin upeaa kiiltoa!

Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito

  1. Selvitä ensin peruukin hiuksia varovasti peruukkiharjalla >.
  2. Aloita selvittäminen aina latvasta ja käytä hellävaraista otetta.
  3. Harjaamisen jälkeen peruukki pestään ja hoidetaan kuituhiuksen hoitotuotteilla.
  4. Liota peruukkia käden lämpöisessä kuituhiuksen shampoo vedessä 5-10 minuuttia ja huuhtele.
  5. Tee uusi puhdas vesi ja lisää kuituhiuksen balsam, jonka jälkeen liota 5-10 minuuttia. Älä huuhtele. Puristele varovasti enimmät vedet pois ja painele hellävaraisesti hiusta kuivaksi pyyhkeen välissä. 
  6. Pesun jälkeen peruukki käännetään oikein päin ja nostetaan peruukkitelineeseen > kuivumaan.
  7. Peruukin on hyvä antaa hetken kuivua, tämän jälkeen hiuksiin suihkutetaan reilusti hiuksiin jätettävää Conditioner suihketta >. Selvitä hiukset varovasti harva piikkisellä kammalla tai peruukkiharjalla. 

Lopuksi hiukset kuivataan föönillä kuivaksi pienissä osioissa käyttäen tähän tarkoitukseen suunniteltua luonnonharjaksesta valmistettua pyöröharjaa. Tästä löydät helposti tähän sopivan harjan >

Conditioner suihke hoitaa hiusta, korjaa pintarakennetta ja silottaa hiuksen pinnan. Suihke ehkäisee tehokkaasti sähköistymistä ja tunnetaankin myös toisella nimellä kuntouttaja. 

Peruukin takkuuntuminenKuituhiusperuukin hoitaminen


Lämmönkestävän kuidun muotoilu

  • Tehohoidon jälkeen peruukin voi muotoilla haluamallaan tavalla joko suoristusraudalla tai kihartimella. 
  • Kihartaessa pidä osio kihartimen ympärillä noin 10 sekunttia. Osiot kannattaa kiinnittää pinnillä tai pienellä klipsillä hiuksiin rullausmuotoon ja antaa jäähtyä kiharalla noin 1-2 min, näin saat napakat sekä täydelliset kiharat. (mikäli päästät kiharan heti auki ilman, että laitat kiharaa pinnillä kiinni osio suoristuu eikä osioon jää kiharuutta)
  • Suoristaessa peruukkia käy hiukset läpi pienissä osioissa saadaksesi upean lopputuloksen.

Lämmönkestävässä kuituhiusperuukissa saat nauttia kuituhiuksen helppoudesta ja halutessasi muotoilla tyyliisi sopivaa kampausta aitohiusperuukin tavoin.


Aika täydellistä, eikö?

Mikko Heinilä
Mikko HeiniläMyös Ajankohtaista

Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön
Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön

12.03.2021 1 min lukenut

B.B. Bea turbaani on uskomattoman monikäyttöinen ja tyylikäs turbaani joka soveltuu moneen menoon. Voit käyttää mallia urheiluun, nukkumiseen tai vaikka kotona oleiluun. Kangasmateriaali hyödyntää patentoitua 37,5® teknologiaa, joka viilentää ihoa kuumalla ilmalla ja sään kylmentyessä lämmittää mielyttävästi.
Miten hiuslisäke kiinnitetään?
Miten hiuslisäke kiinnitetään?

14.01.2020 2 min lukenut

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.
Miten saada tuuheampi ponnari?
Miten saada tuuheampi ponnari?

02.10.2018 1 min lukenut

Ponnarit ovat aina ajankohtaisia mutta nyt ne ponnarit ovat suorastaan kuuma juttu! Mitä jos omasta hiuksesta ei saakaan tarpeeksi tuuheaa tai pitkää ponnaria? Kurkkaa lyhyt ja ytimekäs juttu muutamasta ponnarivaihtoehdosta

Tilaa uutiskirjeemme