Matkahuolto

Matkahuolto verkkokauppatilaukset

Matkahuollon edut

Noutopisteen valitseminen

Matkahuollon karttapohjaisella toimipistehaulla voit itse valita sopivimman noutopisteen tilauskohtaisesti.

Nopea toimitusaika

Matkahuolto kuljettaa paketit perille nopeasti. Tilauksesi on perillä parhaimmillaan jo samana tai lähetystä seuraavana päivänä.

Kattava verkosto

Matkahuollon palvelupisteverkosto on maan kattavin. Verkostoon kuuluu 1 200 toimipistettä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet (määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset). 

Reaaliaikainen seuranta

Sinä voit seurata Matkahuollon kautta lähetetyn paketin kulkua pakettikohtaisen lähetystunnuksen avulla internetissä.

Reaaliaikainen saapumisilmoitus

Saat meiltä ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun paketin voi noutaa. Ilmoituksen ansiosta voit noutaa Matkahuollon kuljettamat paketit nopeasti. 

Laajat aukioloajat

Voit noutaa saapuneen pakettinsa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pakettipisteistä esimerkiksi K-Marketit ja R-Kioskit palvelevat joustavasti seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan.

Turvallinen toimitus

Tilaaminen Matkahuollon kautta on erittäin turvallista. Huolellisen käsittelyn ja tarkan seurannan ansiosta kuljetusvahinkoja tapahtuu poikkeuksellisen vähän. Varmistamme paketin päätymisen oikealle henkilölle tarkistamalla vastaanottajan henkilöllisyyden aina ennen paketin luovuttamista.