Blogi ja instagram yhteistyö

Kirjoitatko kauneus- hiusaiheista lifestyleblogia? Tai onko sinulla muuten vaan aktiivinen Instagram? Kiinnostaisiko yhteistyö?

Haluatko kokeilla jotain tuotteistamme ja jakaa käyttökokemukset myös muillekin? Lähetämme tuotteita testiin joiden perusteella voit antaa hyviä vinkkejä ja tuotearvioita myös muillekin.

Teemme mielellämme yhteistyöjuttuja bloggaajien ja somevaikuttajien kanssa, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Lähetä yhteistyöpyynnöt tai ehdotukset osoitteeseen verkkokauppa@hiusextra.fi

 blogi, snapchat, Facebook ja instagram yhteistyö

Laita viestiin mukaan ainakin seuraavat tiedot:

  1. Mistä tuotteesta tai tuoteryhmästä olisit kiinnostunut? Klipsipidenykset, teippipidennykset, hiustenpidennykset, hiuslisäkkeet, peruukit, hoitotuotteet?
  2. Kirjoitatko blogia vai teetkö hommia aktiivisesti somen puolella? Instagram, Facebook, Snapchat
  3. Kerro yhteistyöideasi meille, mitä olet ajatellut niin tuumaillaan tätä yhdessä eteenpäin.
  4. Kirjoita lyhyesti myös itsestäsi ja miksi juuri sinun kanssasi olisi hyvä tehdä yhteistyötä. Lyhyt tiivistelmä riittää, emme odota saavamme CV:tä :)
  5. Kerro myös mitä odotat meiltä, haluatko tehdä postauksen tuotetta vastaan vai oletko ajatellut myös rahallista korvausta. Mitä tarkemmin saat nämä esille niin sitä helpommin pääsemme sinun kanssasi liikkeelle. Mikäli sinulla on aikasempia yhteistyöjuttuja niin laitathan myös näistä esimerkkejä, kiitos!

Saamme jonkin verran yhteistyökyselyitä ja käymme aina jokaisen hakemuksen tarkkaan läpi. Tämä tarkoittaa, että laita rohkeasti viestiä tulemaan, joskus pienemmälläkin seuraajamäärällä saadaan aikaiseksi kivan yhteistyön!

 

Kiitämme jo etukäteen jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme. Lähetä viesti, odotamme innolla! :)