Miksi tilata pidennykset.netistä?

Luotettava 100% suomalainen perheyritys

Olemme toimineet jo 30 vuoden ajan kampaamoalalla. Hiustenpidennyksiä olemme toimittaneet kampaamoihin ja yksityisille kuluttajille yli 20 vuotta!

Erittäin nopeat toimitukset!

Toimitusaika on usein ainoastaan 1-2 päivää.
Esimerkiksi 1 Sunnuntai-iltana tehty tilaus toimitetaan maanantaina, jolloin tuotteet ovat perillä tiistaina tai keskiviikkona.
Esimerkiksi 2 Torstai-aamuna tilatut tuotteet toimitamme samana päivänä, jolloin tuotteet ovat usein perillä seuraavana päivänä eli perjantaina.

Laadukkaat hiustenpidennys- ja peruukkituotteet

Tuotteiden mukana toimitamme aina hoito-ohjeet. Myymme erikoishoitotuotteita hiustenpidennyksille sekä peruukkituotteille. Oikeita hoitotuotteita käyttämällä lisäät käyttöikää jopa kuukausilla!

Ostaminen on helppoa ja nopeaa

Pidennykset.net tekee tilaamisen ja ostamisen helpoksi: Verkkokauppamme on auki 24/7 eli voit shoppailla juuri siihen aikaan kuin se Sinulle parhaiten sopii. Voit tehdä ostoksia, vaikka mukavasti kotisohvalta käsin omassa rauhassa. Saat tilaamasi tuotteet nopeasti, halutessasi jopa omaan postilaatikkoosi.

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

Meillä voit maksaa mm. verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla ja jopa laskulla. Kaikki maksutapamme ovat turvallisia ja helppoja käyttää.
Ostostapahtumasi on suojattu turvallisella SSL-yhteydellä – kukaan ei siis pääse käsiksi tietoihisi!

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin Paytrailin maksutapoihin ->

Henkilökohtainen ja nopea palvelu!

Meille jokainen asiakas on tärkeä. Saat nopeaa, henkilökohtaista palvelua ja opastusta, aina kun tarvitset. Vastaamme nopeasti meille sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin, useimmiten samana päivänä mutta viimeistään 24 tunnin sisällä. Ota meihin yhteyttä täältä