18.04.2018 1 min lukenut

Christinen uudet kevään/kesän värit ja mallit ovat saapuneet. Kokonaan uusia malleja on useita ja väri sekä malliyhdistelmiä kymmeniä. Pellavamateriaali on tullut mallistoon kokonaan uutuutena ja sopiikin aivan loistavasti kesän kuumille päiville.

Pellava siirtää tehokkasti kosteutta iholta ja tuntuukin erityisen hengittävältä ihoa vasten. Pellavasta valmistetaan turbaani-päähineitä ja huiveja useassa erilaisessa värissä! Surya kesähattu > ihastuttaa olkimaisella ulkonaöllä, vaikka valmistumateriaalina onkin käytetty 100% paperia. Aurinkohatun sisäpinnalla on bambuviskoosia, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja kokoa on säädettävissä hatun sisäpinnalta. Kaikki huivit ja turbaanit suojaat auringonpaisteelta mutta pitkä oleskelu suorassa paisteessa vaikuttaa kankaiden kykyyn pitää UV-säteilyä poissa iholta. Hellepäiviä varten kannataakin tutustua Aurinkomalliston päähineisiin, jotka suojaavat ihoa tehokkasti auringon voimmakkaalta säteilyltä ja päähineissä onkin +50 aurinkosuojakerroin!


Suosikkimallit Lotus, Yoga ja Karma löytyvät ihanilla kevään kuoseilla.

Verkkokauppa Hiusextra
Verkkokauppa HiusextraMyös Ajankohtaista

Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito
Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito

25.11.2021 2 min lukenut

Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön
Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön

12.03.2021 1 min lukenut

B.B. Bea turbaani on uskomattoman monikäyttöinen ja tyylikäs turbaani joka soveltuu moneen menoon. Voit käyttää mallia urheiluun, nukkumiseen tai vaikka kotona oleiluun. Kangasmateriaali hyödyntää patentoitua 37,5® teknologiaa, joka viilentää ihoa kuumalla ilmalla ja sään kylmentyessä lämmittää mielyttävästi.
Miten hiuslisäke kiinnitetään?
Miten hiuslisäke kiinnitetään?

14.01.2020 2 min lukenut

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.

Tilaa uutiskirjeemme