Toimitusehdot


Toimitamme tilaukset postin ja matkahuollon kautta, toimitusaika on arkipäivänä tilatuissa tuotteissa yleisesti 1-3 arkipäivää. Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta, viikonloppuna tehdyt tilaukset toimitetaan maanantai-tiistaina. Tavoitteenamme saada tuotteet asiakkaalle 1-2 arkipäivän sisällä.


Lähetämme tuotteet Hiusextra Heinilä Verkkokauppa Oy nimellä. Mikäli tarvitset Postin paketille tai pakettiautomaatti -toimitustavalle eri lähettäjänimen (M. Heinilä), niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@hiusextra.fi tai kirjoita viesti tilauksen lisätietoihin.


Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi välittömästi tilausvahvistuksen. HUOM! Mikäli tilausvahvistus ei saavu antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.
Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta.
Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupan kautta ainoastaan Suomeen. Ulkomaille tilatut toimitukset hyvitetään takaisin asiakkaalle.

Tilauksen sitovuus

Kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Myyjällä on oikeus hylätä asiakkaan tekemä tilaus asiakkaan luottokelpoisuuden tai muun painavan syyn perusteella.

Myyjällä on oikeus kieltäytyä toimittamasta tuotteita, mikäli asiakkaalta on aikaisemmista tilauksista palautunut suurin osa, esimerkiksi kaksi tilausta kolmesta tai neljä tilausta viidestä on palautettu kokonaisuudessaan tai jätetty noutamatta.

Hinnat

Voimassaoleva hinta sisältää arvonlisäveron, joka näkyy www.pidennykset.net -verkkosivuilla tilausta tehdessä. Alv:n erittely näkyy tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja pidennykset.net pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

Toimitusvaihtoehdot ja -hinnat

Toimitustavat Matkahuolto & Posti

Toimitukset tapahtuvat aina arkipäivisin klo 15:00. Kiireellisissä toimituksissa olethan meihin yhteydessä puhelimitse, jotta voimme tapauskohtaisesti käsitellä pyynnön.


Toimituskulut 2,90€ alle 50€ tilauksissa ja arvoltaan yli 50€ tilaukset veloituksetta.

Ei koske kotiinkuljetusta (ovelle-paketti) tai Express-kirjettä. 


Postin pakettiautomaatti

 • Toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin
 • Toimitus seuraavaksi arkipäiväksi tilauksen postituksesta

Kirjeposti 1. Luokka

 • Toimitus perille seuraavaksi tai sitä seuraavaksi arkipäiväksi tilauksen postituksesta

Matkahuollon Lähellä-paketti / Postipaketti / Pakettiautomaatti

 • Toimitus valittuun toimituspaikkaasi postitusta seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen

Postin Ovelle-paketti

 • Kuljetetaan perille vastaanottajan kotiosoiteeseen postitusta seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä
 • 2kg – 30 kg / 10€ -17€
 • Yli 150 € tilaukset ilman toimituskuluja

Nouto myymälästämme ma-pe 9-17

 • Kasarmikatu 6 (sisäpiha) Helsinki 00140
 • Ei toimituskuluja

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Vaihdot/palautukset

Pidennykset.net noudattaa kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan/vaihtamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Jos palautettu tuote ei ole jälleenmyyntikuntoinen, hyvitämme siitä 50%. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautamme sinulle maksetun kauppahinnan tai voit vaihtaa tuotteen toiseen. Tuotepalautuksen yhteydessä emme hyvitä lähetyksen toimituskuluja.

HUOM! Älä avaa hiuspuntteja tai sinettinippuja. Avatut puntit katsotaan käytetyiksi! Voit tarkistaa värin sopivuuden avaamatta hiuspunttia. Avatut hoitotuotteet sekä hiustuuhenteet katsotaan käytetyiksi eikä niitä voi palauttaa.

 • Asiakaspalautukset tulee lähettää Suomen postin tai Matkahuollon kautta, asiakaspalautustunnus
 • Postin asiakaspalautustunnus 626359.
 • Katso tarkemmat ohjeet > Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista emme maksa palautuskuluja.
 • Matkahuollon asiakaspalautustunnus 9525928
 • Muista ottaa palautuksesta kuitti/tosite itsellesi, jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan.

KIRJAA PALAUTETTAVAT TUOTTEET KUITTIIN TAI VAIHTOEHTOISESTI SAATEKIRJEESEEN, KIITOS!

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Huolellisesta paketoinnista huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua, tämä on kuitenkin äärimmäisen harvinaista. Mikäli paketti on vaurioitunut postissa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postin asiakaspisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiot

Reklamaatiota koskevat ehdot:
 • Toimita reklamaatio meille viipymättä, mikäli huomaat mahdollisen valmistusvirheen
 • Hiustenpidennysten kanssa saa käyttää ainoastaan niille soveltuvia SHE Fashion Tape / SHE Argan tuotteita.
 • Hiuksia ei saa värjätä, vaalentaa tai tehdä muita kemiallisia käsittelyitä.
 • Hiukset tulee hoitaa annettujen hoito-ohjeiden mukaisesti.
Emme vastaa hiustenpidennysten kiinnityksestä. Ota yhteys kampaajaasi, jos sinulla on huomautettavaa kiinnityksestä.

Näin teet reklamaation:
 • Lähetä kaikki reklamoitavat tuotteet meille siististi paketoituna
 • Liitä mukaan reklamaatiolomake sekä kuittikopio ostoksistasi

REKLAMAATIOLOMAKE >

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Pidennykset.net:lle joko palautelomakkeella, sähköpostilla verkkokauppa@hiusextra.fi tai puhelimella p. 09-612 6290.
Tuotteita koskevat reklamaatiot Pidennykset.net käsittelee ainoastaan kirjallisena, joka voidaan toimittaa joko sähköpostilla tai kirjeenä. Reklamaatio tapauksissa tulee mahdollisesta ongelmasta ilmoittaa ensitilassa sähköpostitse.
Ylivoimainen este (Force majeure)

Pidennykset.net ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Pidennykset:net:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Pidennykset.net:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Yhteystiedot

Hiusextra Heinilä Verkkokauppa Oy
PL120
00131 HELSINKI
Y-tunnus 07184403-3
Käyntiosoite:
Kasarmikatu 6 (sisäpiha)
00140 HELSINKI
puhelin: 09-612 6290
sähköposti: verkkokauppa@hiusextra.fi
www.hiusextra.fi