Asiakaspalautteita

Tästä löydät asiakkaiden kokemuksia asiakaspalautteistamme sekä tuotteistamme

Löydät myös asiakkaidemme palautteita tuotekohtaisista arvosteluista sekä Facebookista ja Googlesta.

Asiakkaamme kertovat:

Nea: “Nyt muutaman viikon hiuksia käyttäneenä en voi kuin kehua! Tukka on kaunis, sileä ja kiiltävä, vaikka se päässä on kyllä posotettu pitkin lumisadetta, laitettu lakkaa ja kampauksia, sekä illan jälkeen kotiin päästyä olen kerran jättänyt ne lattialle ja kävellyt yli vahingossa! Sävy oli hieman liian keltainen, laitettuani juuri hiuksiini hopeanaamion, mutta pesaisin ne hopeashampoolla ja sävy on täydellinen, on tullut paljon kehuja, ja moni (vanhempani, pomoni ja poikaystäväni) ei ole edes huomannut että ne ovat pidennykset! Laittaminen on ollut helppoa, oma tukkani on aika pitkä niin pidennykset eivät kauhean helposti sieltä rupea kurkkimaan.. :) Mutta kiitos suuresti, ihana tukka!”

Johanna: “Hei! Tilasin kuukausia sitten teiltä clip on- pidennykset ja niille pesuaineet, ja olen ollut todella tyytyväinen! Hiusten laatu on ollut paras kaikista kokeilemistani tähän mennessä, ja myös pesuaineet ovat hoitaneet hommansa moitteetta. Seuraavaksi aionkin kokeilla teidän teippipidennyksiänne :)”

Tiina: “Olin erityisen ilahtanut tilausten vaivattomuuten sekä toimituksen nopeuteen ;)”

Laura: “Verkkokauppanne on kätevä, sen sijaan että tilaisi sähköpostilla. Tuotteet näkee kaupasta hyvin ja toimitus on todella nopea! KIITOS!”

Nina: “Nettikaupan sivurakenne on selkeä ja looginen – tarvittavat tuotteet on helppo löytää ja sivulla on helppo siirtyä eteenpäin tilauksessa. On todella hyvä, että tilatut tuotteet voi halutessaan noutaa myös myymälästä, jolloin ei tule erillisiä postikuluja”

Tuija: “Nyt on tosi kätevää – kun tuotteet ovat loppumassa niin nettiin vaan ja tilaamaan. Toimitus oli nopea, ei sitä kerinnyt edes seurata verkkokaupan sivuilta, vaikka tilauksen seuranta sinne on laitettukin. Ja maksutapavaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Kiitos toimivasta ja turvallisesta verkkokaupastanne”