Hiusextra Heinilä Oy

Meistä

Olemme oikeasti asiakaspalveluhenkinen perheyritys, jonka tuotteisiin kuuluvat hiuspidennykset, peruukit, hiuslisäkkeet, Christine Headwear -päähineet ja tietenkin hoitotuotteet sekä tarvikkeet. Meiltä löydät oikeastaan vain kaikkea mitkä liittyvät näihin tuotteisiin eli jätämme sakset, kammat, pinnit ja föönit toisille kampaamoalan ammattilaisille. Haluamme todella keskittyä ydinosaamiseemme ja tarjota parhaat mahdolliset tuotteet sinulle. Palvelemme sinua kivijalkaliikkeissämme Helsingissä ja Turussa sekä verkkokaupan kautta ympäri suomen.

Lyhyt historiikki

Vanhempani Matti ja Raila Heinilä perustivat Hiusextra Heinilän jo yli 30 vuotta sitten ja yrityksemme toimikin pitkään ensisijaisesti tukkukaupan parissa. Suomessa Kampaamoalan tekijät ovat todellakin alansa huippuja joiden kanssa on kunnia tehdä töitä päivittäin. Seisommekin ylpeänä jälleenmyyjiemme takana, joita löytyy vähintäänkin jokaisesta isommasta kaupungista ja vielä useammasta pienestä. Suomi on kuitenkin todella suuri maa ja välimatkat pitkiä, tästä syystä halusimme palvella sinua entistä paremmin ja perustimme pidennykset.net verkkokaupan vuonna 2013.

Tuotteemme

Tuotteissamme vaalimme laatua ja luonnollisuutta, valitsemme tuotteet sekä mallit pitkän kokemuksen perusteella ja kriteerit pidämme aina korkealla. Itseasiassa jokainen tuote on ensin koekäytössä meillä, koska haluamme tietää miten tuote oikeasti toimii sinun käytössäsi. Näille tuotteille on myös helppoa löytää koekäyttäjät jo aivan oman katon alta :) Viikottainen ja tiivis yhteydenpito tuotteiden valmistajiin mahdollistaa uutuustuotteiden sekä muiden tärkeiden tietojen välittämisen sinulle mahdollisimman nopeasti.

Asiakaspalvelu 

Pelkästään hyvät tuotteet eivät riitä vaan tarvitaan myös se tärkein, asiakaspalvelu. Ajoittain maailmalla hieman kadoksissa oleva käsite mutta meille ensiarvoisen tärkeä. Uskallan sanoa, että jokainen kuka vastaa puhelimeen, kun soitat, tulet käymään tai lähetät sähköpostia auttaa sinua parhaalla osaamallaan tavalla. Meitä on 10 ystävällistä osaajaa yrityksessämme, osa on meistä kampaajia, jotka palvelevat sinua esimerkiksi peruukkisovitusten tai hiustenpidennyksien kanssa. Toiset hoitavat muita tärkeitä asioita kuten asiakaspalvelua, varastoa, tilauksia, lähetyksiä, laadunvalvontaa, verkkosivuja, sähköpostia, chattia, Facebookkia, Instagrammia ja keittävät myös todella hyvää kahvia.

Nopeat toimitukset

Pyrimme lähettämään tilauksesi mahdollisimman nopeasti matkaan, usein jo samana päivänä. Pääsääntöisesti toimitusajat ovat 1-2 arkipäivää ja parhammaissa tapauksessa saat tilauksesi jo seuraavana päivänä. Käytämme toimituksiin Postia ja Matkahuoltoa, joista voit valita itsellesi joustavilla aukioloajoilla palvelevat noutopisteet tai tilata kirjeeseen mahtuvat tuotteet jopa suoraan kotiisi. Vaikka Posti ei aina toimikaan sovitulla tavalla niin voimme onneksemme todeta. että 95% lähetyksistä on ajallaan perillä. Mikäli tilauksellasi on erityinen kiire, voit jättää siitä viestin tilaukseen tai olla yhteydessä puhelimitse.
Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää tuotteista, tilaamisesta, maksutavoista tai oikeastaan mistä tahansa niin vastaamme mielellämme, verkkokauppa@hiusextra.fi

Lyhyesti minusta kaupan takana

Lyhyesti vielä minusta, joka häärin aktiivisimmin verkkokaupan takana. Aloitin työt Hiusextrassa reilut 15 vuotta sitten eli tuotteet ja ihmiset ovat ehtineet tulla tutuksi. No, oikeastaan työt on aloitettu jo 5 vuotiaana, onhan kyseessä perheyritys :) Minut löytää parhaiten Helsingin liikkeestämme, jossa teen suurimman osan monipuolisesta työpäivästä 18 vuotiaan villakoirani kanssa.
Lämpimästi tervetuloa käymään!
Ystävällisin terveisin,
Mikko Heinilä