October 02, 2018 1 min read

Ponnarit on nyt kuuma juttu ja erityisesti korkea ponnari! Varmaankin kaikki tykkäävät ponnareista ja jokaisella on vähän oman näköisensä tyylinaä. Joskus omat hiukset saattavat olla vähän liian lyhyet tai paksuutta voisi olla hiukan enemmän. Tähän löytyy helppo ratkaisu!

Tästä nopeat ja helpot vinkit sopivan ponnarityylin löytämiseen.

 1. Tyylikäs ja luonnollinen - Tonic

Tonic-lisäkkeellä saat hyvin maltillisesti ja tyylikkäästi tuuheutta omaan ponnariisi. Hiuksen pituus on 30cm ja hiuksena kevyesti taipuisa. Riittää, kun saat omat hiukset edes lyhyelle ponnarille kiinni niin Tonic hoitaa loput! Ehdoton valinta kun haluat huomaamattoman ponnarin vaikka arkikäyttöön!

  • tyylikäs 30cm hiuspituus
  • Kevyt ja luonnollinen
  • arkikäyttöön

Tonic ponnari >

 

2. Sopivasti lisää pituutta - HairDo ponnari 45cm

HairDo:n lämmönkestävästä kuidusta valmistetusta ponnarista löytyy jo reippaammin pituutta ja lyhyempään hiukseen ilmestyy ihastuttavasti näyttävyyttä. Ponnarin hiuspituus ylettyy jo reippaasti hartioiden yli joten ihana ponnari tämä ei jää huomaamatta. Hiuksen pituuden puolesta voit käyttää ponnaria jo vähän korkeammalla eli tyyliä voit vaihtaa, vaikka päivittäin!

  • Lisää pituutta (45cm)
  • kiharra tai suorista
  • sopii korkeaan ponnariin

HairDo ponnari 45cm >

3. Kun haluat kääntää katseet - HairDo ponnari 65cm

Omassa hiuksessasi on jo hiukan pituutta ja haluat oikeasti, että ponnarisi todella huomataan. Ei ole sattumaa, että Anna Abreun ponnari kääntää katseet niin lavalla kun promokuvissa. Nyt ei tarvitse enää miettiä miltä korkea ponnari näyttäisi, koska se näyttää mielettömän upealta! Varma valinta juhliin tai näyttävään kampaukseen.

  • Todella näyttävä
  • Reilusti lisää pituutta (65cm)
  • Kiharra tai suorista

HairDo ponnari 65cm>

Mikko Heinilä
Mikko HeiniläAlso in Current topics

Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito
Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito

November 25, 2021 2 min read

Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön
Bea 37,5® turbaani sopii monenlaiseen käyttöön

March 12, 2021 1 min read

B.B. Bea turbaani on uskomattoman monikäyttöinen ja tyylikäs turbaani joka soveltuu moneen menoon. Voit käyttää mallia urheiluun, nukkumiseen tai vaikka kotona oleiluun. Kangasmateriaali hyödyntää patentoitua 37,5® teknologiaa, joka viilentää ihoa kuumalla ilmalla ja sään kylmentyessä lämmittää mielyttävästi.
Miten hiuslisäke kiinnitetään?
How is an extension attached?

January 14, 2020 2 min read

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.

Order our newsletter