April 18, 2018 1 min read

Christinen uudet kevään/kesän värit ja mallit ovat saapuneet. Kokonaan uusia malleja on useita ja väri sekä malliyhdistelmiä kymmeniä. Pellavamateriaali on tullut mallistoon kokonaan uutuutena ja sopiikin aivan loistavasti kesän kuumille päiville.

Pellava siirtää tehokkasti kosteutta iholta ja tuntuukin erityisen hengittävältä ihoa vasten. Pellavasta valmistetaan turbaani-päähineitä ja huiveja useassa erilaisessa värissä! Surya kesähattu > ihastuttaa olkimaisella ulkonaöllä, vaikka valmistumateriaalina onkin käytetty 100% paperia. Aurinkohatun sisäpinnalla on bambuviskoosia, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja kokoa on säädettävissä hatun sisäpinnalta. Kaikki huivit ja turbaanit suojaat auringonpaisteelta mutta pitkä oleskelu suorassa paisteessa vaikuttaa kankaiden kykyyn pitää UV-säteilyä poissa iholta. Hellepäiviä varten kannataakin tutustua Aurinkomalliston päähineisiin, jotka suojaavat ihoa tehokkasti auringon voimmakkaalta säteilyltä ja päähineissä onkin +50 aurinkosuojakerroin!


Suosikkimallit Lotus, Yoga ja Karma löytyvät ihanilla kevään kuoseilla.

Verkkokauppa Hiusextra
Verkkokauppa HiusextraAlso in Current topics

Miten hiuslisäke kiinnitetään?
How is an extension attached?

January 14, 2020 2 min read

Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.
Miten saada tuuheampi ponnari?
How to get a more luscious up-do?

October 02, 2018 1 min read

Ponnarit ovat aina ajankohtaisia mutta nyt ne ponnarit ovat suorastaan kuuma juttu! Mitä jos omasta hiuksesta ei saakaan tarpeeksi tuuheaa tai pitkää ponnaria? Kurkkaa lyhyt ja ytimekäs juttu muutamasta ponnarivaihtoehdosta
Oletko harkinnut peruukin käyttöä?
Have you thought about starting to use a wig?

July 17, 2018 1 min read

Tiesitkö, että kuituhiusperuukki soveltuu mainiosti päivittäiseen arkikäyttöön?

Lue 4 syytä, miksi hankkia peruukki:

Order our newsletter