March 12, 2021 1 min read

Christine Headwear B.B. Bea turbaani > on loistava ja käänteentekevä päähine, joka monikäyttöisyytensä vuoksi kuuluu jokaiselle vaatekaappiin. Samassa mallissa yhdistyy 3 päähinettä: tyylikäs vapaa-aikaan, pehmeä yöpäähine ja hengittävä turbaani urheiluun.

Todella täydellinen kotipäähineeksi tai yöllä käytettäväksi ainutlaatuisen 37.5 materiaalinsa ansiosta, joka toimii mukaillen kehon luonnollista lämpötilaa pitäen ihon lämpimänä sekä hengittävänä esimerkiksi nukkueassasi.

 • Kevyesti kerrostettu kangas
 • Erittäin mielyttävä ja mukava ihoa vasten
 • Ainutlaatuisen kevyt kangasmateriaali
 • Hengittävä
 • Kosteutta sitova ja vapauttava ominaisuus
 • Ainutlaatuinen ja lisensoitu 37.5 ® teknologia kankaassa.
 • Pitää ihosi mielyttävän viileänä, kun ilma on kuuma. Lämmittää ihoa, kun sää on viileämpi.

 • Bea turbaani on osa 2021 mallistoa jonka voit katsoa tästä >

  Bea Turbaani 


  B.B. Bea Turban on tyylikäs ja helppo käyttää klassisen mallinsa ansiosta. Yksinkertaiset ja klassiset yksityiskohdat sopivat myös hyvin erilaisiin urheilulajeihin. Muotoilunsa puolesta istuvuus on sopivan napakka ja turbaani pysyykin huoletta päässä vähän kovemmassakin menossa. Erityisesti 37,5® materiaalinsa ansiosta kangas sitoo ja vapauttaa kosteutta täysin eri tavalla esimerkiksi puuvillaan verrattuna. Kosteus höyrystyy ja materiaali kuivuu jopa 5 kertaa nopeammin puuvillaan nähden.

  37,5® teknologia tekee Bea mallista uskomattoman kevyen käyttää ja soveltuu monikäyttöisesti niin urheiluun, nukkumiseen tai vaikka kotona oleiluun.

  Mikko Heinilä
  Mikko Heinilä  Also in Current topics

  Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito
  Lämmönkestävän kuituhiusperuukin tehohoito

  November 25, 2021 2 min read

  Miten hiuslisäke kiinnitetään?
  How is an extension attached?

  January 14, 2020 2 min read

  Huolet pois heti kättelyssä, koska hiuslisäkkeet ovat mitä helpointa käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Lisäkkeissä käytettävät materiaalit ja kiinnitysmenetelmät saattavat olla hyvinkin erilaisia mutta helpoimmillaan kiinnittäminen vie minuutin ja pisimmilläänkin hiuslisäkkeen kiepsauttaa paikoilleen muutamassa minuutissa.
  Miten saada tuuheampi ponnari?
  How to get a more luscious up-do?

  October 02, 2018 1 min read

  Ponnarit ovat aina ajankohtaisia mutta nyt ne ponnarit ovat suorastaan kuuma juttu! Mitä jos omasta hiuksesta ei saakaan tarpeeksi tuuheaa tai pitkää ponnaria? Kurkkaa lyhyt ja ytimekäs juttu muutamasta ponnarivaihtoehdosta

  Order our newsletter